Λινα & Roudi

photography_paros_04Επιτέλους, έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται οι νόμοι κατά των αρρώστων που κακοποιούν ζώα! Φρίττω στις σκέψεις και στις εικόνες τέτοιων περιστατικών. Δεν κρύβω, απο την άλλη, ότι βρίσκω τις συμπεριφορές που βάζουν σε πρώτη μοίρα τα δικαιώματα των ζώων και σε δεύτερη των ανθρώπων, υπερβολικές και άδικες. Με την εμπειρία όμως μιας ζωής με κατοικίδια, δεν μπορώ παρά να λιώνω κυριολεκτικά στο σκυλίσιο βλέμμα που εκλιπαρεί για παιχνίδι, χάδι ή φαγητό!

Η Λίνα και ο Roudi είναι αχώριστοι τα τελευταία έξι χρόνια. Ο Roudi είναι golden retriever, είναι φιλικότατος, παιχνιδιάρης, χαλαρός και πολύ φωτογενής! Περάσαμε πολύ όμορφα και ήρεμα στη βόλτα μας… Την απόλαυσα πάρα πολύ!

Βλέποντας μαζί τη Λίνα και τον Roudi, παραδέχομαι ότι δε δίστασα καθόλου να κατατάξω αυτή τη φωτογράφιση στην κατηγορία της “οικογενειακής φωτογράφισης”!
photography_paros_03photography_paros_02photography_paros_01photography_paros_05photography_paros_06photography_paros_07photography_paros_08photography_paros_09photography_paros_10photography_paros_11photography_paros_12photography_paros_13photography_paros_14

Back to Top