Ο μικρός κ. Μάνος!

Ο μικρός κύριος Μάνος, θα λάμψει δια της απουσίας του! Η Άννα και ο Γιώργος δεν θέλουν να τον “internet-ο-εκθέτουν”, πράγμα που πολύ με στεναχώρεσε γιατί έχει κάποιες υπέροχες φωτογραφίες που με καμαρί και χαρά θα παρουσίαζα!

Ο μικρός κύριος Μάνος μένει στην Αντίπαρο και το σπίτι του είναι πολύ κοντά σε μία μικρή και όμορφη παραλία που έχει τρία ονόματα αλλά θυμάμαι μόνο το ένα: Παναγία. Μα τί πρωτότυπο για νησί! Θα ομολογήσω ότι όσο φωτογράφιζα σκέφτηκα πολλές φορές ότι είχα πάρει λάθος εξοπλισμό μαζί μου. Αυτά που πραγματικά χρειαζόμουνα ήταν πετσέτα, μαγιό, βιβλίο. Να ξαπλώσω στη σκιά από τα αρμυρίκια και να σκέφτομαι -σαν γνήσια βορειοελλαδίτισσα, ότι σε οποιαδήποτε παραλία της Χαλκιδικής θα ξάπλωνα στη σκιά ενός πεύκου κι ότι σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!

Ο μικρός κύριος Μάνος ήταν τυχερός γιατί η Παρασκευή που συναντηθήκαμε ήταν το μοναδικό διάλειμμα καλοκαιρίας μέσα σε ένα δεκαήμερο σχεδόν που ο Μάιος είχε πάθει κρίση ταυτότητας και πίστευε πως είναι ο Οκτώβριος. Μόλις τελειώσαμε τη φωτογράφιση τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάλι και πριν τη δυνατή νυχτερινή μπόρα που ακολούθησε, απόλαυσα έναν υπέροχο ουρανό στο λιμάνι της Αντιπάρου.

Ο μικρός κύριος Μάνος είναι τυχερός και για έναν ακόμα λόγο. Έχει γονείς την Άννα και τον Γιώργο. Είναι γλυκείς, χαρούμενοι, αστείοι, αγαπιούνται πολύ και τον λατρεύουν. Κι ο μικρός κύριος Μάνος τα ξέρει όλα αυτά και γι’ αυτό δεν σταματάει να γελάει ποτέ! Να γελάει, να χαίρεται, να απολαμβάνει τις αγκαλιές, τα φιλιά, τα χάδια, τα παιχνίδια, τα πειράγματα, τα γλυκόλογα, την οικογένειά του. Εύχομαι να είναι έτσι σε όλη του τη ζωή! 

Back to Top